قهوه ساز

مباشی 2013

از {{model.count}}

Mebashi 2013

رنگ
رنگ را انتخاب کنید.
تعداد
نوع
4,400,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
مقایسه
کمی صبر کنید...

قهوه ساز مباشی مدل ME-EC2013 با قدرت فشار 15 بار و توان مصرفی 1140 وات و مخزن 1.5 لیتری مناسب برای خانه

قیمت شگفت‌انگیز

قیمت شگفت‌انگیز

تا سقف 50% تخفیف
تضمین اصالت کالا

تضمین اصالت کالا

هزینه ارسال به صورت پسکرایه می‌باشد .برای اطلاع از هزینه ارسال با 09176677691 هماهنگ کنید

هزینه ارسال به صورت پسکرایه می‌باشد .برای اطلاع از هزینه ارسال با 09176677691 هماهنگ کنید

اسپرسوساز مباشی مدل Mebashi ECM2013 یکی از محصولات با کیفیت شرکت ژاپنی مباشی است

که جهت مصارف خانگی، اداری، دکه های کوچک،مسافرخانه ها و دیگر محیط های کوچک طراحی و ساخته شده است.

جنس بدنه دستگاه از پلاستیک فشرده ABS و با کیفیت ساخته شده، توان دستگاه 1140 وات و قدرت فشار دستگاه 15 بار میباشد.

حجم مخزن دستگاه 1.5 لیتر و از تلق شفاف در ساخت آن جهت مشاهده میزان آب داخل مخزن استفاده شده است.

از جمله ویژگیهای دیگر دستگاه بویلر ساخته شده از آلیاژ آلومینیوم، سینی چکه گیر با قابلیت جدا شدن جهت تمیز کاری آسان،

نازل بخار با قابلیت چرخش جهت فوم گیری آسان همچنین سر نازل با امکان جدا شدن جهت شستشو،

سیستم کنترل فشار و حرارت و صفحه گرم نگه داشتن فنجان می باشد.

لوازم همراه

مباشی ECM2013.اسپرسوساز مباشی مدل ECM2013

دستگاه مجهز به دو فیلتر تک و دو کاپ جهت عصاره گیری قهوه میباشد.

همراه این دستگاه دو عدد فنجان قهوه خوری سرامیکی برند مباشی نیز توسط شرکت مباشی ارائه شده که بسیار جذاب و کاربردی است.

جهت تهیه اسپرسو ابتدا آب تصفیه شده را داخل مخزن نهایتا تا زیر خط MAX ریخته و دستگاه را روشن کنید

و منتظر بمانید تا دستگاه گرم شود به محضی که چراغ دماسنج روشن شد دستگاه آماده عصاره گیری است

در این حالت پودر قهوه را داخل فیلتر زیر خط MAX ریخته و آن را توسط تمپر به میزان مناسب بکوبید

سپس پودرهای اضافه را از اطراف فیلتر با دست تمیز کنید و دسته را در جای خود نصب کرده

و کلید چرخشی را به سمت چپ (شکل فنجان یا حالت عصاره گیری) بچرخانید تا عملیات عصاره گیری آغاز شود دقت داشته باشید

قبل از شروع عصاره گیری کلید فشاری سمت چپ در حالت بیرون یعنی تهیه اسپرسو قرار داشته باشد.

جهت تهیه اسپرسو با عطر و خامه عالی به دو عامل 1-درجه آسیاب قهوه (ریزی و زبری) و 2-میزان فشار هنگام تمپ کردن بستگی دارد

که این میزان بسته به نوع و قدرت دستگاه متفاوت میباشد که بعد از مدتی کارکرد به صورت تجربی درجه آسیاب

و میزان فشار برای دستگاه مورد نظر را یاد خواهید گرفت.اسپرسوساز مباشی مدل ECM2013

رنگ
مشکی سفید قرمز
فشار بار
15
توان مصرفی
1140
مخزن
1.5 لیتر

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...