
انواع لوازم خانگی و آشپزخانه با بهترین قیمت
خرید بی واسطه از وارد کننده

برای قیمت تعداد واتس اپ پیام بدید 09176677691
مشتری های عمده واتس اپ پیام بدید تا لیست انتشار فرستاده بشه

برای گرفتن تخفیف میتونید تو واتس اپ پیام بدید
بعضی از اجناس که جای تخفیف دارد میتونید ب این شماره تو واتس اپ پیام بدید 091776677691 تا تخفیف رو براتون اعمال کنیم

ارسال بسته ها
دوستان عزیز ممکن هست بعد از سفارش شما سه چهار روز زمان ببره تا کد رهگیری بهتون بدیم چون تا بسته بندی بشه و نوبت ارسال بشه ب علت محدودیت های پستی چند روزی زمان میبره . از صبوری شما متشکریم
محصولات مرتبط

اسپرسو ساز نیمه صنعتی همیلتون مدل ECH2820( ضمانت اصالت کالا و ضمانت سالم رسیدن کالا به دست مشتری)
9,600,000 تومان
اسپرسو ساز همیلتون مدل ECH2819( ضمانت اصالت کالا و ضمانت سالم رسیدن کالا به دست مشتری)
8,300,000 تومان
اسپرسو ساز همیلتون مدل ECH2818( ضمانت اصالت کالا و ضمانت سالم رسیدن کالا به دست مشتری)
8,500,000 توماناسپرسوساز همیلتون مدل 2814 یکی از محصولات با کیفیت شرکت همیلتون است که جهت مصارف خانگی، اداری، دکه های کوچک، مسافرخانه ها و دیگر محیط های کوچک طراحی و ساخته شده است. جنس بدنه دستگاه از پلاستیک فشرده ABS و با کیفیت ساخته شده، توان دستگاه 850 وات و قدرت فشار دستگاه 15 بار میباشد.حجم مخزن دستگاه 1.5 لیتر و از تلق شفاف در ساخت آن جهت مشاهده میزان آب داخل مخزن استفاده شده است.از جمله ویژگیهای دیگر دستگاه بویلر ساخته شده از آلیاژ آلومینیوم، سینی چکه گیر با قابلیت جدا شدن جهت تمیز کاری آسان، نازل بخار با قابلیت چرخش جهت فوم گیری آسان همچنین سر نازل با امکان جدا شدن جهت شستشو، سیستم کنترل فشار و حرارت و صفحه گرم نگه داشتن فنجان می باشد.. برند همیلتون نیز توسط شرکت همیلتون ارائه شده که بسیار جذاب و کاربردی است.جهت تهیه اسپرسو ابتدا آب تصفیه شده را داخل مخزن نهایتا تا زیر خط MAX ریخته و دستگاه را روشن کنید و منتظر بمانید تا دستگاه گرم شود به محضی که چراغ دماسنج روشن شد دستگاه آماده عصاره گیری است در این حالت پودر قهوه را داخل فیلتر زیر خط MAX ریخته و آن را توسط تمپر به میزان مناسب بکوبید سپس پودرهای اضافه را از اطراف فیلتر با دست تمیز کنید و دسته را در جای خود نصب کرده و کلید چرخشی را به سمت چپ (شکل فنجان یا حالت عصاره گیری) بچرخانید تا عملیات عصاره گیری آغاز شود دقت داشته باشید قبل از شروع عصاره گیری کلید فشاری سمت چپ در حالت بیرون یعنی تهیه اسپرسو قرار داشته باشد.جهت تهیه اسپرسو با عطر و خامه عالی به دو عامل 1-درجه آسیاب قهوه (ریزی و زبری) و 2-میزان فشار هنگام تمپ کردن بستگی دارد که این میزان بسته به نوع و قدرت دستگاه متفاوت میباشد که بعد از مدتی کارکرد به صورت تجربی درجه آسیاب و میزان فشار برای دستگاه مورد نظر را یاد خواهید گرفت
دیدگاه خود را بنویسید